Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви - Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна (My University, 2011)
Розроблено технологію збагачення вершкового масла, яка передбачає введенням до його складу поліфункціональної добавки порошку із моркви під час гомогенізації готового продукту. The thesis is devoted to development the technology of butter enrichment by introducing carrot powder (a polyfunctional additive) during the product’s homogenization in butter’s composition.
Keywords: вершкове масло збагачене; порошок моркви; butter; carrot powder; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології молока і молочних продуктів