Рашевська, Тамара ОлексіївнаВашека, Оксана Миколаївна2014-03-242014-03-242011Вашека, О. М. Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв: міжн. наук-техн. конф., 29-30 вересня 2011 р. : матеріали конф. – Тернопіль, 2011. – С. 113–114.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13403Розроблено технологію збагачення вершкового масла, яка передбачає введенням до його складу поліфункціональної добавки порошку із моркви під час гомогенізації готового продукту. The thesis is devoted to development the technology of butter enrichment by introducing carrot powder (a polyfunctional additive) during the product’s homogenization in butter’s composition.вершкове маслопорошок із морквитехнологія збагаченняbuttercarrot powdertechnology of enrichmentкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівТехнологія збагачення вершкового масла порошком із морквиThesis