Стасюк, Ангеліна Сергіївна2021-10-112021-10-112021Стасюк, А. С. Проєкт кондитерського підприємства з виробництва затяжного та цукрового печива у м. Умані Черкаської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ангеліна Сергіївна Стасюк ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2021. – 79 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35977otherцукрове печивозатяжне печивопотоково-механізована лініясировинанапівфабрикатитермообробленняпакуваннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроєкт кондитерського підприємства з виробництва затяжного та цукрового печива у м. Умані Черкаської областіOther