Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаІванишина, Катерина МиколаївнаШутюк, Віталій Володимирович2021-04-162021-04-162021Бендерська, О. В. Дослідження якості консервованих томатів / О. В. Бендерська, К. М. Іванишина, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 232.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33316При консервуванні томатів відзначено зниження в 1,1…1,3 рази суми цукрів, а аскорбінової кислоти втрачається в 1,3-1,6 рази залежно від сорту. Незалежно від зниження каротину, аскорбінової кислоти і суми цукрів смакові якості консервованих плодів залишаються досить високими, коефіцієнт цукристості склав 42,2…51,3.томатиконсервуванняякістькафедра технології консервуванняtomatoesqualitycanningДослідження якості консервованих томатівThesis