Самостійна робота студентів при кредитно-модульних технологіях навчання іноземним мовам - Нестеренко, Наталія Геннадіївна (My University, 2009)
Ці тези присвячені проблемі зміни парадигми навчання. Самостійна робота студентів в умовах особистісно орієнтованого навчання є дуже актуальною і важливою для майбутнього спеціаліста. Самостійна робота може бути мотивована позитивними емоціями і інтересом студента до предмету. При вивченні іноземної мови використовуються різні форми самостійної роботи. В умовах кредитно-модульної системи самостійна робота є дуже важливою для загальної компетенції студента.

These theses are devoted to the problem of the changing education paradigm. Self-independent work is very actual in the condition of personally oriented education and is very important for future specialist. Self-independent work can be motivated by positive emotions and student’s interest to the subject. Different forms of self-independent work are used during the study of foreign languages. In the condition of credit-module system self-independent work is very important for the general competence of the student.
Keywords: зміна парадигми; самостійна робота; мотивація; форми; кредитно-модульна система; загальна компетенція; paradigm change; self-independent work; motivation; forms; credit-module system; general competence; кафедра іноземних мов професійного спрямування; кафедра іноземних мов професійного спрямування