Вплив карантинних заходів на харчову промисловість України та їх наслідки - Мельник, Ярослав Андрійович; Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2020)
В роботі досліджено причини замороження економічної активності, визначено вплив карантинних заходів на харчову промисловість.
Keywords: кафедра економіки і права; карантинні заходи; quarantine measures; покупці; buyers; попит; demand; сегменти ринку; market segments