Хлібні вироби з вівсяного толокна - Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Різник, Анастасія Олександрівна (My University, 2023)
Використання вівсяного толокна при виробництві харчових продуктів надаватиме їм, крім дієтичних, ще й приємні смакові якості. Шляхом багатопланових комплексних науко-метричних досліджень обумовлена актуальність і необхідність збагачення хлібних виробів як основного соціального харчового продукту населення, за використання перспективної сировини молочної галузі – білків молока казеїну

The use of oat fiber in the production of food products will give them, in addition to dietary, also pleasant taste. Through multifaceted comprehensive scientometric studies, the relevance and necessity of enriching bread products as the main social food product of the population, using promising raw materials from the dairy industry - casein milk proteins, has been determined
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; овес; вівсяне толокно; технологія хлібних виробів; газоутворення; кислотонакопичення; oats; oatmeal; bread technology; gas formation; acid accumulation