Сильчук, Тетяна АнатоліївнаРізник, Анастасія Олександрівна2024-06-272024-06-272023Сильчук, Т. А. Хлібні вироби з вівсяного толокна / Т. А. Сильчук, А. О. Різник // Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 26–27 жовтня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 59–61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43693Використання вівсяного толокна при виробництві харчових продуктів надаватиме їм, крім дієтичних, ще й приємні смакові якості. Шляхом багатопланових комплексних науко-метричних досліджень обумовлена актуальність і необхідність збагачення хлібних виробів як основного соціального харчового продукту населення, за використання перспективної сировини молочної галузі – білків молока казеїнуThe use of oat fiber in the production of food products will give them, in addition to dietary, also pleasant taste. Through multifaceted comprehensive scientometric studies, the relevance and necessity of enriching bread products as the main social food product of the population, using promising raw materials from the dairy industry - casein milk proteins, has been determinedukкафедра готельно-ресторанної справиовесвівсяне толокнотехнологія хлібних виробівгазоутвореннякислотонакопиченняoatsoatmealbread technologygas formationacid accumulationХлібні вироби з вівсяного толокнаThesishttps://orcid.org/0000-0001-8035-4957