Ступка, Катерина ЄвгеніївнаАннєнкова, Надія Борисівна2016-10-062016-10-062016Ступка, К. Є. Дослідження стану ринку вершкового масла / К. Є. Ступка, Н. Б. Аннєнкова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24339Вершкове масло - один із найбільш смачних, корисних і повністю засвоюваних організмом молочних продуктів, який користується широким попитом серед різних верств населення. Butter - one of the most delicious, healthy and full body digest dairy products, which is in great demand among different population groups.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктіввершкове маслопопитспоживачbutterdemandconsumerДослідження стану ринку вершкового маслаOther