Дослідження стану ринку вершкового масла - Ступка, Катерина Євгеніївна; Аннєнкова, Надія Борисівна (My University, 2016)
Вершкове масло - один із найбільш смачних, корисних і повністю засвоюваних організмом молочних продуктів, який користується широким попитом серед різних верств населення.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; вершкове масло; ринок вершкового масла; butter