Ковтун, Валерія Сергіївна2024-07-082024-07-082024Ковтун, В. С. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 7 млн дал пива на рік з впровадженням раціональних способів використання хмелепродуктів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ковтун Валерія Сергіївна ; наук. керівник Борис Іванович Хіврич. – Київ, 2024. – 76 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43900ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивосуслосолодхмільячміньзатиранняфільтруваннядробинакип’ятіння суслаПроект варильного відділення пивзаводу потужністю 7 млн дал пива на рік з впровадженням раціональних способів використання хмелепродуктівOther