Масляний напівфабрикат для борошняних кондитерських виробів - Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2013)
Стаття присвячена розробці технології масляного напівфабрикату, збагаченого горобиновим борошном. Обґрунтовано доцільність створення такого напівфабрикату. Надана характеристика хімічного складу горобинового борошна. Методом оптичної мікроскопії було визначено дисперсність горобинового борошна. The article is devoted to the problem of the development of the technology of the semifinished oil enriched with rowan flour. The necessities of the creation of such foods have been founded. The characteristic of chemical composition of rowan flour has been presented. The dispersion of rowan flour has been determined by the optical microscopy method.
Keywords: масляний напівфабрикат; semifinished oil; горобинове борошно; rowan flour; дисперсність; dispersion; кафедра готельно-ресторанної справи