Шумерук, Мар'яна Миколаївна2022-10-142022-10-142022Шумерук, М. М. Розроблення системи управління безпечністю виробництва ковбаси вареної «Лікарської» для оператора ринку ТОВ «ВІО-ЗАХІД» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мар’яна Миколаївна Шумерук ; наук. керівник Дар’я Дмитрівна Харгелія. – Київ, 2022. – 138 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38276otherкафедра експертизи харчових продуктівм’ясопереробна галузьковбаса варена «Лікарська»небезпечні факторирозроблення система безпечностіРозроблення системи управління безпечністю виробництва ковбаси вареної «Лікарської» для оператора ринку ТОВ «ВІО-ЗАХІД»Other