Концептуальні підходи до обгрунтування інтеграційних процесів суб'єктів господарювання - Ганущак-Єфіменко, Людмила Михайлівна; Скоморохов, М. О. (My University, 2012)
В статті представлено результати досліджень щодо розвитку інтеграційних процесів, визначено основні обставини, якими визначається тенденція до об’єднання на сучасному етапі розвитку економіки. The paper presents the results of studies on the development of integration processes, the main circumstances that determine the trend towards consolidation in the current development of the economy.
Keywords: глобалізація; кооперування; інтеграція; об’єднання; поглинання; злиття; merger; association; integration; globalization; cooperation; acquisitions; кафедра міжнародної економіки