Пилипенко, Анатолій ФедоровичКохан, Олена Олександрівна2023-11-102023-11-102023Пилипенко, А. Ф. Тривалість зберігання, як складова частина конкурентоспроможності кондитерської продукції / А. Ф. Пилипенко, О. О. Кохан // Світ Упаковки. – 2023. – №1. – С. 28-31https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41447В статті розглянуті шляхи підвищення конкурентоспроможності кондитерських виробів за рахунок збільшення терміну їх зберігання. Наведена класифікація кондитерських виробів залежно від домінуючого фактору, що обумовлює термін їх зберігання та шляхи його подовження за рахунок комбінації сучасних способів пакування та внесення технологічних інгредієнтів до складу виробу.otherконкурентоспроможністьтермін зберіганнякондитерські виробиупаковкаумови зберіганняcompetitivenessexpiration dateconfectionery productspackagingstorage conditionsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівТривалість зберігання, як складова частина конкурентоспроможності кондитерської продукціїArticle