Дослідження впливу ультразвуку на основні характеристики піни бісквітного тіста - Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гончарова, Надія Едуардівна (My University, 2019)
Досліджено вплив дії ультразвуку на показники якості піни яєчно-цукрової суміші та готових бісквітних напівфабрикатів. Встановлено вплив ультразвуку на піноутворювальну здатність, стійкість піни та мікроструктуру піни дослідних зразків. The effect of ultrasound on the quality of foam of the egg-sugar mixture and ready-made biscuits is investigated. The influence of ultrasound on foaming capacity, foam stability and microstructure of foam of prototypes was established.
Keywords: піна; бісквітне тісто; foam; biscuit dough; кафедра готельно-ресторанної справи