Мирошник, Юлія АнатоліївнаГончарова, Надія Едуардівна2019-12-092019-12-092019Мирошник, Ю. А. Дослідження впливу ультразвуку на основні характеристики піни бісквітного тіста / Ю. А. Мирошник, Н. Е. Гончарова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : ФОП Бондаренко, 2019. – С. 105–106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30490Досліджено вплив дії ультразвуку на показники якості піни яєчно-цукрової суміші та готових бісквітних напівфабрикатів. Встановлено вплив ультразвуку на піноутворювальну здатність, стійкість піни та мікроструктуру піни дослідних зразків. The effect of ultrasound on the quality of foam of the egg-sugar mixture and ready-made biscuits is investigated. The influence of ultrasound on foaming capacity, foam stability and microstructure of foam of prototypes was established.uk-UKпінабісквітне тістоfoambiscuit doughкафедра готельно-ресторанної справиДослідження впливу ультразвуку на основні характеристики піни бісквітного тістаThesis