Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов процесу шприцювання ковбасного фаршу - Топольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2011)
Увага приділена підготовчому етапу експериментальних досліджень процесу шприцювання ковбасного фаршу. Для забезпечення стабільності процесу шприцювання, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу, і чинники, що впливають на параметри оптимізації. In this paper special attention is given to the preparatory phase of the experimental studies of extrusion of sausage meat. To ensure the stability of the extrusion of sausage meat, there were certain criteria for the optimality of the process, and factors that affect the optimization.
Keywords: шприцювання фаршу; вакуумний шприц; minced meat injection; vacuum syringe; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції