Грищенко, Анна МиколаївнаДробот, Віра Іванівна2013-09-232013-09-232012Грищенко, А. М. Дослідження впливу рисового борошна на показники якості безглютенового хліба / А. М. Грищенко, В. І. Дробот // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 25 квітня 2012 р. – Х.: ХДУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 36-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9860В тезах наведено результати досліджень впливу рисового борошна на показники якості безглютенового хліба. Встановлено, що рисове борошно сприяє підвищенню кислотності тіста на 0,5 град. За рахунок інтенсифікації процесів бродіння в тісті скорочується тривалість вистоювання тістових заготовок на 9…15 хв. Відмічено позитивний вплив рисового борошна на органолептичні показники якості готових виробів.otherбезглютеновий хлібцеліакіярисове борошноякість хлібаgluten-free breadceliac diseaserice flourquality of breadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу рисового борошна на показники якості безглютенового хлібаArticle