Склад спреду з шротом із плодів шипшини (Патент України на корисну модель № 84511) - Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Науменко, Ганна Володимирівна (My University, 2013)
Склад спреду з шротом із плодів шипшини, який включає масло вершкове жирністю 72,5%, олії рослинні, сухе знежирене молоко, воду, емульгатор, харчові волокна Citri-Fi, наповнювач, який відрізняється тим, що як наповнювач використовується шрот із плодів шипшини, як олії рослинні використовуються олія шипшинова, олія обліпихова і олія соняшникова. Composition spread of expeller with hips that includes butter fat 72.5%, vegetable oil, powdered milk, water, emulsifier, fiber Citri-Fi, a filler, characterized in that the filler used flakes of rose hips, as vegetable oils used shypshynova oil, sea buckthorn oil and sunflower oil.
Keywords: спред з харчовими волокнами; spread with fiber; шипшина; briar; кафедра технології молока і молочних продуктів