Шляхи забезпечення високої точності дозування сипкої харчової продукції в лінійних вагових дозувально- фасувальних пристроях періодичної дії - Самченко, Ярина; Деренівська, Анастасія Василівна; Гавва, Олександр Миколайович (My University, 2014)
Підвищення точності дозування сипкої харчової продукції є актуальною задачею, вирішення якої зменшує ризики виробника й покупця харчової продукції. Рішення такої задачі полягає у вдосконаленні дозувально - фасувальних пристроїв пакувальних машин для забезпечення їх високої продуктивності та зменшення похибки дозування.
Keywords: дозувально-фасувальні пристрої; точність дозування; дозування сипкої продукції; полутвердых фасовочные устройства; точность дозирования; дозирование сыпучей продукции; Dosing-packing device; dosing accuracy; dosing of loose products; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки