Абсорбери з псевдозрідженою насадкою - Зеленський, Володимир; Марценюк, Олександр Степанович (My University, 2014)
Абсорбери з псевдозрідженою насадкою можуть знайти застосування у харчовій промисловості для очищення газових викидів, коли рідка фаза містить тверді частинки.
Keywords: протитечійні насадкові апарати; псевдозріджені насадки; абсорбер; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв