Лиман, Наталія ПетрівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-03-272013-03-272009Лиман, Н. П. Знадобиться лактулоза при виробництві кексів / А. М. Дорохович, Н. П. Лиман // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6 (55). – С. 40 – 41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7083Стаття присвячена дослідженню можливості використання пребіотика лактулози при виробництві кексів. Наведена характеристика лактулози, відображено її основні переваги та недоліки. Обґрунтовано доцільність використання та визначено оптимальне дозування лактулози при виробництві кексів функціонального призначення.otherкекслактулозапребіотикмікрофлорахарчові продуктипатогенні мікроорганізмикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпребиотикмикрофлорапищевые продуктыпатогенные микроорганизмыcakelactuloseprebioticmicroorganismsfoodspathogensЗнадобиться лактулоза при виробництві кексівArticle