Інгібування виробництва метану з курячого посліду амонійним азотом - Салюк, Анатолій Іванович; Жадан, Сергій Олександрович; Шаповалов, Євгеній Борисович; Тарасенко, Роман Анатолійович (My University, 2016)
Розглянуто інгібування амонійним азотом виробництва метану з курячого посліду, а сааме; джерела утворення амонійного азоту, механізм інгібування, чутливість різних груп метаногенів, фактори, що його контролюють, ступінь інгібування та адаптаці! до негативного впливу.
Keywords: кафедра харчової хімії; курячий послід; метанове бродіння; біогаз; інгібування; амонійний азот; аміак; chicken manure; anaerobic digestion; biogas; inhibition; amonium nitrogen; amonia