Чернова, Олена Василівна2023-04-202023-04-202023Чернова, О. В. Проєкт пекарні в м. Дубно Рівненської області з впровадженням у виробництво хліба оригінального та батона селянського за традиційних способів приготування тіста : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Чернова Олена Василівна ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2023. – 76 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40288otherхліб оригінальнийріжки з повидломбатон селянськийпіч MIWE roll-inпіч MIWE ideal e+bread is originalcroissants with jamloaf selyanskyMIWE roll-in ovenMIWE ideal e+ ovenкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроєкт пекарні в м. Дубно Рівненської області з впровадженням у виробництво хліба оригінального та батона селянського за традиційних способів приготування тістаOther