Спосіб виробництва бутильованої води тривалого зберігання (Деклараційний патент на корисну модель № 153725) - Федосов, Олексій Леонідович; Прибильський, Віталій Леонідович; Дулька, Ольга Степанівна; Карсим, Ірина Василівна (My University, 2023)
Спосіб виробництва бутильованої води тривалого зберігання, що передбачає ультрафіолетове опромінювання, озонування, видалення механічних домішок та зниження загальної жорсткості, який відрізняється тим, що у воду еред розливом додають розчин цитрату срібла концентрацією 250 мг/дм 3 у кількості 5...10 см 3 на 100 дм 3 води. The method of production of bottled water for long-term storage, which involves ultraviolet irradiation, ozonation, removal of mechanical impurities and reduction of general hardness, which differs in that a solution of silver citrate with a concentration of 250 mg/dm 3 in the amount of 5...10 cm 3 is added to the water before bottling per 100 dm 3 of water.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; тривале зберігання води; бутильована вода; водопідготовка; long-term storage; bottled water; water preparation