Тіхонова, Наталія Олександрівна2014-09-162014-09-162014Тіхонова, Н. О. Методичні підходи до формування категоріального апарату в сфері виробництва харчових продуктів / Н. О. Тіхонова // Збірник наукових праць. – К. : НАУ, 2014. – Вип. 38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16806В статті розглядаються питання пов’язані із сучасною типізацією харчових продуктів та обгрунтовується необхідність надання визначень основним типам сучасних харчових продуктів. Систематизуються існуючі підходи до класифікації харчових продуктів та створюється нова, сучасна класифікація. In this paper issues, related to modern typing of food products, are discussed and the necessity of giving clear definition for basic types of modern food products is justified. Current approaches to classification of food products are systematizing and a new one, modern classification is created.otherекологічніфункціональнісучасні харчові продуктиenvironmentalfunctionalmodern food productsкафедра економіки праці та менеджментуМетодичні підходи до формування категоріального апарату в сфері виробництва харчових продуктівArticle