Використання полісолодового екстракту «Полісол» при виробництві пісочного печива - Сюткіна, Олена Вячеславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2013)
У роботі наведені технологічні особливості розробки пісочного печива з використанням полісолодового екстракту. The technological features of development of shortbread are in-process resulted with the use of polymalt extract.
Keywords: полісолодовий екстракт; пісочне печиво; розробка технології; polymalt extract; shortbread; development of technology; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи