Сюткіна, Олена ВячеславівнаБондар, Наталія ПетрівнаКорецька, Ірина Львівна2013-11-052013-11-052013Сюткіна, О. В. Використання полісолодового екстракту «Полісол» при виробництві пісочного печива / О. В. Сюткіна, Н. П. Бондар, І. Л. Корецька // Наукові праці ОДАХТ. – 2013. – Випуск 43. – Т.2. – С. 147-150https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11049У роботі наведені технологічні особливості розробки пісочного печива з використанням полісолодового екстракту. The technological features of development of shortbread are in-process resulted with the use of polymalt extract.uk-UKполісолодовий екстрактпісочне печиворозробка технологіїpolymalt extractshortbreaddevelopment of technologyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВикористання полісолодового екстракту «Полісол» при виробництві пісочного печиваArticle