Манк, Валерій ВеніаміновичМаринченко, Віктор ОпанасовичМельник, Людмила Миколаївна2012-09-132012-09-132004Манк, В. В. Комбінований сорбент: застосування сорбентів для очищення сировини й харчових продуктів у процесі виготовлення істотно поліпшує їх якість / В. В. Манк, В. О. Маринченко, Л. М. Мельник, / Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 2. - С. 26-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2547Застосування сорбентів для очищення сировини та харчових продуктів у процесі виготовлення істотно поліпшує їх якість. The use of sorbents for the purification of raw materials and food products in the manufacturing process significantly improves their quality.uk-UKочисткаpurificationсорбентводадомішкиsorbentwaterimpuritiesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівКомбінований сорбент: застосування сорбентів для очищення сировини й харчових продуктів у процесі виготовлення істотно поліпшує їх якістьArticle