Дослідження впливу технологічних параметрів на ефективність пресового вилучення олії із насіння ріпаку - Соломка, Альона; Слободяник, Юлія; Ластовецька, Анастасія; Носенко, Тамара Тихонівна (My University, 2014)
Визначено оптимальні параметри волого-теплової обробки насіння ріпаку із використанням нагрівання насіння в НВЧ-полі та встановлено оптимальні значення початкової вологості насіння, температури нагрівання та кінцевої вологості насіння. The optimum parameters of wet-heat treatment of rapeseed seed using heat in the microwave field and set to the optimal initial seed moisture, heating temperature and final moisture content of seeds.
Keywords: ріпак; олія ріпакова; rape; oil extraction; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів