Аналітичний розв'язок нестаціонарної задачі теплопровідності для однієї одновимірної області з неоднорідними граничними умовами другого роду та неоднорідною початковою умовою - Погорілий, Тарас Михайлович (My University, 2014)
На основі знайденого розв'язку можна знайти аналітичні розв'язки по одночасному контакту двох одновимірних областей для створення математичної моделі процесу рекристалізації за коливальним механізмом, базуючись на комірчастій моделі колективного росту і розчинення кристалів сахарози. On the basis of the found solution can find analytical solutions for the simultaneous contact of two-dimensional regions to create a mathematical model of the process of recrystallization by oscillating mechanism based on a cellular model of collective growth and dissolution of crystals of sucrose.
Keywords: теплопровідність; рекристалізація; математичне моделювання; thermal conductivity; recrystallization; mathematical modeling; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування