Визначення забарвленості лікеро-горілчаних напоїв - Олійник, Світлана Іванівна; Горин, Ярослав Ярославович (My University, 2024)
Охарактеризовано визначення інтенсивності забарвлення лікеро-горілчаних напоїв: візуальним, колориметричним, спектрофотометричним методами. На підставі досліджень може бути створена база даних спектральних розподілів десяткового коефіцієнта ослаблення світла для різних груп напоїв лікеро-горілчаних напоїв.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; лікеро-горілчане виробництво; liquor-vodka production; лікеро-горілчані напої; alcoholic beverages; оптична густина; optical density