Управління персоналом та економікою праці в готельному господарстві - Хосні, Людмила Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2016)
У роботі розглянуто сучасні підходи до управління персоналом у готельному господарстві, зокрема інноваційні методи підбору кадрів, способи мотивації працівників і підвищення їх кваліфікації. Аналізуються інструменти удосконалення кадрової політики, що сприяють підвищенню ефективності праці та конкурентоспроможності підприємств. Окрему увагу приділено соціальним та психологічним аспектам управління персоналом в умовах трансформації економіки
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; управління персоналом готелю; кадрове забезпечення готелю; управління персоналом