Електронний підручник як найефективніший засіб дистанційного навчання іноземним мовам - Ковальчук, Ольга Сергіївна (My University, 2013)
У статті проаналізовано наукові публікації, присвячені питанню використання інформаційних технологій навчання; визначено задачі електронного підручника як засобу навчання; сформульовано основні завдання, вирішення яких забезпечить перехід на новий зміст дистанційного навчання іноземним мовам у ВНЗ.
Keywords: мультимедіа; електронний посібник навчання іноземним мовам; мультимедиа; электронное пособие обучения иностранным языкам; multimedia; electronic guide to teaching foreign languages; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації