Мельник, Людмила МиколаївнаГрабовська, Олена ВячеславівнаПетрушевський, В'ячеслав Віталійович2013-05-312013-05-312002Грабовська, О. В. Особливості кристалізації ангідридної глюкози / О. В. Грабовська, Л. М. Мельник, В. В. Петрушевський // Наукові праці НУХТ. - 2002. – № 12. - C. 79-81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8059Удосконалено технологію кристалізації ангідридної глюкози. Розроблено апаратно-технологічну схему виробництва гідратної глюкози. Встановлено фізико-хімічні властивості ангідридної глюкози. Тhe technology of crystallization of anhydrite glucose. Developed hardware and technological scheme of hydrated glucose. Set of physical and chemical properties of glucose anhydride.otherкристалізаціяангідридна глюкозафізико-хімічні властивостітехнологіяcrystallizationanhydrite glucosephysicalchemical propertiestechnologyкафедра технології цукру і підготовки водикафедра процесів і апаратів харчових виробництвОсобливості кристалізації ангідридної глюкозиArticle