Ягідна начинка для кондитерських виробів закладів ресторанного господарства - Цирульнікова, Віта Валентинівна; Різник, Анастасія Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна (My University, 2019)
Досліджено ефективність застосування технології желефікації для виготовлення термостабільних начинок для кондитерських виробів закритого типу в закладах ресторанного господарства. The efficiency of the use of the gelification technology for the manufacture of thermostable fillings for confectionery products of the closed type in the restaurants was investigated.
Keywords: ягідна начинка; термостабільна начинка; желефікація; кондитерські вироби; заклади ресторанного господарства; berry filling; thermostable filling; gelification; confectionery products; restaurants; кафедра готельно-ресторанної справи