Цирульнікова, Віта ВалентинівнаРізник, Анастасія ОлександрівнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2019-05-072019-05-072019Цирульнікова, В. В. Ягідна начинка для кондитерських виробів закладів ресторанного господарства / В. В. Цирульнікова, А. О. Різник, О. М. Тищенко // Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19 - 20 березня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – С. 59-60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29221Досліджено ефективність застосування технології желефікації для виготовлення термостабільних начинок для кондитерських виробів закритого типу в закладах ресторанного господарства. The efficiency of the use of the gelification technology for the manufacture of thermostable fillings for confectionery products of the closed type in the restaurants was investigated.uk-UKягідна начинкатермостабільна начинкажелефікаціякондитерські виробизаклади ресторанного господарстваberry fillingthermostable fillinggelificationconfectionery productsrestaurantsкафедра готельно-ресторанної справиЯгідна начинка для кондитерських виробів закладів ресторанного господарстваThesis