Скорченко, Тетяна АнатоліївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-03-132013-03-132006Деклараційний патент на корисну модель № 17430, А23G9/04. Морозиво антидіабетичне / Т.А. Скорченко, Т. Г. Федченко, А.М. Дорохович.- u 2006 04274; заявл. 17.04.2006 ; опубл. 15.09.2006, Бюл. № 9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6800Морозиво антидіабетичне містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та харчове волокно - фіброгам. Ice cream antidiabetic contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and polysaccharide of plant origin - inulinuk-UKморозивоice creamфруктозакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівfructoseінулінinulinкафедра технології молока і молочних продуктівМорозиво антидіабетичне (Деклараційний патент на корисну модель № 17430)Other