Українець, Анатолій ІвановичСімахіна, Галина Олександрівна2012-04-212012-04-212007Сімахіна, Г. О. Нові технології оздоровчих харчових продуктів радіопротекторної дії / Г. О. Сімахіна, А. І. Українець. - 2007.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/949Наукові фундаментальні дослідження властивостей і фізіологічного впливу компонентів сільськогосподарської сировини й продуктів з неї на здоров'я людини є найважливішою умовою організації та виробництва здорового й безпечного харчування. Scientific fundamental research properties and physiological effects of components of agricultural commodities and products thereof for human health is essential for the organization and production of healthy and safe food.uk-UKекологічне забрудненнярадіонуклідиентеросорбентинизькотемпературні технологіїenvironmental pollutionradionuclideschelatorslow-temperature technologyкафедра технології оздоровчих продуктівНові технології оздоровчих харчових продуктів радіопротекторної діїArticle