Myroshnyk, YuliyaHavrysh, AndreyDotsenko, ViktorOkopna, Yana2019-02-182019-02-182013Using wild plant material in pastries / Y. Myroshnyk, A. Havrysh, V. Dotsenko, Y. Okopna // NEEFood – 2013: The second north and east European congress on food, May 26-29, 2013 : abstracts. − NUFT, Kyiv, Ukraine. – Р. 264.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28807Стаття присвячена проблемі розширення асортименту борошняних кондитерських виробів, підвищення їх біологічної і харчової цінності на основі використання нетрадиційної рослинної сировини. Авторами підкреслюється роль і значення широкого спектру функціональних властивостей фруктових і ягідних порошків на прикладі плодів яблук, чорниці, обліпихи, чорної смородини, горобини, які підвищують харчову цінність і поліпшують фізико – хімічні й органолептичні характеристики виробів.entechnological processтехнологічний процескафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра іноземних мов професійного спрямуванняUsing wild plant material in pastriesThesis