Розвиток екологічного землеробства як важлива складова підвищення якості вітчизняних харчових продуктів - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2005)
Проаналізовано основні тенденції розвитку екологічного землеробства та виробництва екологічно чистої продукції, а також запропоновано практичні заходи по удосконаленню функціонування вітчизняного ринку органічної продукції. The basic trends in the development of ecological agriculture and production of environmentally friendly products, and suggests practical measures to improve the functioning of the domestic market for organic products.
Keywords: кон’юнктура ринку; обсяги споживання; органічне землеробство; екологічно чиста продукція; market conditions; consumption; organic farming; eco-friendly products; кафедра маркетингу