Страшинська, Лариса Володимирівна2013-12-112013-12-112005Страшинська, Л. В. Розвиток екологічного землеробства як важлива складова підвищення якості вітчизняних харчових продуктів / Л. В. Страшинська // Економіка природокористування і охорони довкілля : збірник наукових праць. – Київ : Рада по вивч. прод. сил України НАН України. – 2005. – С. 262–267.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12005Проаналізовано основні тенденції розвитку екологічного землеробства та виробництва екологічно чистої продукції, а також запропоновано практичні заходи по удосконаленню функціонування вітчизняного ринку органічної продукції. The basic trends in the development of ecological agriculture and production of environmentally friendly products, and suggests practical measures to improve the functioning of the domestic market for organic products.otherкон’юнктура ринкуобсяги споживанняорганічне землеробствоекологічно чиста продукціяmarket conditionsconsumptionorganic farmingeco-friendly productsкафедра маркетингуРозвиток екологічного землеробства як важлива складова підвищення якості вітчизняних харчових продуктівArticle