Статистичне управління складними технологічними об'єктами на основі нейронечітких регуляторів - Безуглов, Андрій Олександрович; Кільмар, Я. С. (My University, 2014)
Основним завданням статистичних та інтелектуальних системи в складних технологічних об'єктах є: підвищення якості регулювання температурних режимів; врахування запізнювання викликаного кінетичною енергією агрегатів; завантаженістю і т.д. The main objective statistical and intelligent systems in complex technological objects are: improving the quality of regulation of temperature conditions; take account of the delay caused by the kinetic energy units; congestion, etc.
Keywords: технологічні об'єкти; нейронечіткі регулятори; статистичне управління; technological objects; neural controllers; ctatystychne management