Управління енергозабезпеченням підприємства - Струнін, Віктор Володимирович (My University, 2013)
Розглянуто питання підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом управління енергозабезпеченням. It is considered the problem of increasing the efficiency of the company by managing the energy supplying.
Keywords: енергозабезпечення; енергозбереження; енергоощадність; energy supply; energy saving; energy thriftiness; кафедра економіки праці та менеджменту