Методичні засади здійснення первинного відбору зовнішніх ринків - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2012)
Узагальнено та уточнено методику здійснення попереднього відбору цільових зовнішніх ринків, яка дозволить підприємствам приймати якісні рішення та підвищувати ефективність зовнішньоекономічної діяльності.

The methods of first selection of external markets which help enterprises to take right solutions and improve the effectiveness of external economic activity are investigated and corrected
Keywords: історичні особливості; зовнішні ринки; попередній відбір; маркетингові дослідження; релігійні особливості; культурні особливості; historical specify features; external markets; first selection; marketing investigation; religious specify fea-tures; cultural specify features; кафедра маркетингу