Мостенська, Тетяна Леонідівна2014-12-022014-12-022014Мостенська, Т. Л. Екологізація виробництва / Т. Л. Мостенська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 719.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18898Екологізацію виробництва можна розглядати як розроблення та впровадження у виробничі процеси таких технологій, які спрямовані на одержання продукції високої якості у достатньому обсязі при забезпеченні збереження екологічної рівноваги та зменшення навантаження на навколишнє середовище.навколишнє середовищеякість продукціїекологізація виробництваenvironmentproduct qualitygreening productionкачество продукцииэкологизация производствакафедра економіки праці та менеджментуЕкологізація виробництваOther