Методи прецедентного аналізу для керування об’єктами харчової промисловості - Проскурка, Євген Сергійович (My University, 2010)
Розглядаються методи прецедентного аналізу для керування об’єктами харчової промисловості. Methods of precedent analysis for management of food industry objects is considered.
Keywords: прецедент; Data Mining; precedent; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка