Проскурка, Євген Сергійович2017-07-102017-07-102010Проскурка, Є. С. Методи прецедентного аналізу для керування об’єктами харчової промисловості / Є. С. Проскурка // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи: матеріали Міжн. наук.-практ. конф., 27-28 вересня 2010 р. – К. : НУХТ, 2010. – С. 58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25694Розглядаються методи прецедентного аналізу для керування об’єктами харчової промисловості. Methods of precedent analysis for management of food industry objects is considered.uk-UKпрецедентData Miningprecedentкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаМетоди прецедентного аналізу для керування об’єктами харчової промисловостіThesis