Основні принципи еногастрономії в закладах ресторанного господарства - Мурак, Оксана Юріївна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна (My University, 2014)
Кухні багатьох країн світу можна охарактеризувати певними епітетами. Кухню Франції називають високою і вишуканою. Французька кухня завжди була прикладом досконалості в мистецтві кулінарії. Велике значення в ній грає поєднання страв і напоїв. Дуже важливо, щоб вино підкреслювало смак страви, а не вступало в боротьбу за смаковий ефект. Kitchen in many countries can be characterized by certain epithets. The cuisine of France called high and refined. French cuisine has always been an example of excellence in the art of cooking. Great importance it plays a mix of foods and drinks. It is important that emphasized the wine flavor and did not engage in the struggle for flavoring effect.
Keywords: кулінарія; cooking; ресторанне господарство; restaurant management; французька кухня; french cuisine; кафедра туристичного та готельного бізнесу