Методика формування патріотичного світогляду студентів через результати наукових досліджень - Башта, Анатолій Володимирович (My University, 2004)
В роботі розглядається необхідна можливість формування в сучасної студентської молоді відчуття патріотизму до своєї країни на прикладах самовіданної, творчої праці визначних наукових і інженерних особливостей, славетних земляків держави - України. Наведено багато конкретних прикладів такої діяльності національних героїв України, визначних вчених нашої країни.
Keywords: патріотизм; patriotism; національна гідність; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки