Модернізація функціонального блоку захвата для робота маніпулятора - Чеховський, Євгеній; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Гавва, Олександр Миколайович (My University, 2018)
Сучасний стан розвитку засобів автоматизації передбачає використання промислових роботів як для виконання основних (технологічних) так і додаткових (вантажно-розвантажувальних, транспортних і складських) операцій. The state of development of automation means the use industrial robots as for performance of basic (technological), as additional (loading, unloading, transport and warehouse) operations.
Keywords: пакувальне обладнання; транспортування; пневматичні системи; автоматизація; технологічні операції; packing equipment; transportation; pneumatic systems; automation; technological operations; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки