Дослідження процесів виробництва пива - Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2004)
В основі моделювання лежать типові моделі кінетики процесів хімічної та харчової технології і апаратів, в яких вона відбувається.
Keywords: пиво; beer; виробництво; процес; дослідження; рівняння; производство; процесс; исследования; уравнения; manufacture; process; research; equation; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка