Бончак, Інна ВасилівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаПетруша, Оксана Олександрівна2014-07-092014-07-092014Бончак, І. Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційних рослинних інгредієнтів / І. Бончак, О. Нєміріч, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 56-57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16004Сформовано органолептичні, фізико-хімічні показники якості і стійкість до черствіння хлібобулочних виробів з порошком капусти, насінням кунжуту та льону, що перевищують контрольний зразок. Оптимізовані дозування нетрадиційної рослинної сировини дозволили збагатити хімічний склад і підвищити харчову цінність нових виробів. Formed organoleptic, physico-chemical parameters of quality and resistance to cherstvenie bakery cabbage powder, sesame seeds and flax in excess of the reference sample. Optimized dosing of alternative plant material was allowed to enrich the chemical composition and increase the nutritional value of new products.uk-UKрослинні інгредієнтихлібобулочні виробинетрадиційна сировинаalternative raw materials  herbal ingredientsbakeryкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїФормування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційних рослинних інгредієнтівOther