Хоменко, Дмитро Михайлович2024-07-102024-07-102024Хоменко, Д. М. Використання пропіонату кальцію у технології хліба з пшеничного борошна з метою попередження мікробіологічного псування з впровадженням даних заходів в проєкті хлібозаводу в м. Сокиряни Чернівецької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Хоменко Дмитро Михайлович ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2024. – 134 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43967ukпропіонат кальціюмікробіологічне забруднення хлібакомплексний показник якостіхліб з пшеничного борошнахарчова добавкакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання пропіонату кальцію у технології хліба з пшеничного борошна з метою попередження мікробіологічного псування з впровадженням даних заходів в проєкті хлібозаводу в м. Сокиряни Чернівецької областіOther