Kuzmin, OlegKrasnoshchokova, KaterynaSobutska, OleksandraKuzmenko, OleksandrBezsmertna, Victoriia2022-02-072022-02-072019Comprehensive assessment of the quality of the «pancakes», considering on the norms of the physiological needs of the average person / O. Kuzmin, K. Krasnoshchokova, O. Sobutska, O. Kuzmenko, V. Bezsmertna // Organizational-economic mechanism of management innovative development of economic entities : collective monograph. – Przeworsk : WSSG, 2019. – Vol. 2. – P. 114–123.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37042The method of estimation of the quality of the «pancakes» is considered. The structure of quality indicators and the results of experimental studies of complex quantitative quality assessment are presented. Представлено структуру показників якості та результати експериментальних досліджень комплексної кількісної оцінки якості.enqualitypancakenorms of physiological needs of humanякістьпанкейкнорми фізіологічних потреб людиникафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїComprehensive assessment of the quality of the «pancakes», considering on the norms of the physiological needs of the average personArticle