Суміш композиційна молочно-рослинна (Патент на корисну модель 39332) - Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Дяченкo, Юлія Іванівна; Захандревич, Ольга Анатоліївна (My University, 2009)
Розроблено суміш композиційна молочно-рослинна, що включає, тваринний білок, рослинний білок, харчові добавки, яка відрізняється тим, що як тваринний білок суміш містить суху молочну сироватку, сухий яєчний білок, сухий яєчний порошок, сухий яєчний жовток, як рослинний білок використовують борошно солоду бобових та злакових культур. A mixture of milk and vegetable composition that includes animal protein, vegetable protein, dietary supplements, which is characterized in that a mixture of animal protein contains dry whey, dried egg white, dried egg powder, dried egg yolk, vegetable protein used as flour malt legumes and cereals.
Keywords: композиційна молочно-рослинна суміш; рослинний білок; борошно солоду; composite milk and vegetable mixture; vegetable protein; malt flour; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів