Пріоритети розвитку потенціалу конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України - Гура, Вікторія Леонідівна (My University, 2011)
У статті запропоновані пріоритетні напрями розвитку потенціалу конкурентоспроможності вітчизняних молокопереробних підприємств за рахунок усунення проблеми сезонності виробництва молока, будівництва сучасних фермерських господарств, контролю якості молочної продукції на усіх етапах її виробництва, використання ефективних технологій енергопостачання.
Keywords: потенціал конкурентоспроможності; когенерація; молокопереробні підприємства; сезонність виробництва молока; фермерське господарство; контроль якості; potential competitivenes; cogeneration; dairy enterprises; milk production seasonality; farming; quality control