Гура, Вікторія Леонідівна2022-01-042022-01-042011Гура, В. Л. Пріоритети розвитку потенціалу конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України / В. Л. Гура // Наукові праці НУХТ. – 2011. – № 39. – С. 31–35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36869У статті запропоновані пріоритетні напрями розвитку потенціалу конкурентоспроможності вітчизняних молокопереробних підприємств за рахунок усунення проблеми сезонності виробництва молока, будівництва сучасних фермерських господарств, контролю якості молочної продукції на усіх етапах її виробництва, використання ефективних технологій енергопостачання.otherпотенціал конкурентоспроможностікогенераціямолокопереробні підприємствасезонність виробництва молокафермерське господарствоконтроль якостіpotential competitivenescogenerationdairy enterprisesmilk production seasonalityfarmingquality controlПріоритети розвитку потенціалу конкурентоспроможності молокопереробних підприємств УкраїниArticle